Víš, že se divoké a lesní byliny se dají také fermentovat a udělat z nich ještě hodnotnější potraviny?

Ptáte se také proč se potácíme z nemoci do nemoci a
proč nám zotavení trvá tak dlouho?
Existuje několik faktorů, které negativně ovlivňují naší imunitu - obranyschopnost organizmu.
to jsou hlavně:
- toxiny z našeho životního prostředí
- pulzní elektromagnetické záření - elektrosmog
- nevhodná strava
Pokud je náš organizmus permanentně vystaven těmto rušivým vlivům, nemá naše imunita šanci.
Naše obranyschopnost je jednoduše přetížena a nemá již kapacitu pracovat pro nás.
Nyní je zapotřebí jí odlehčit a dát tělu TEN správný impulz.
Rodina síly pro život
Alergie, trávicí potíže, bolesti hlavy a neúprosná únava. To byly dlouhé roky naši každodenní průvodci.
Neměli jsme energii pro realizaci našich snů a co nás trápilo ještě více, neměli jsme sílu na naše děti, které nás potřebují.
Již dlouho se zabýváme zdravým životním stylem a hlavně přípravou divokých bylin. Ty mají sami o sobě geniální účinek.
Existuje jeden prastarý recept, který všechny tyto techniky ideálně doplní a vše pozdvihne na úplně jinou úroveň.
Uvidíte sami!

Jaký je to tedy recept, který má sílu posunout naše zdraví na jinou úroveň?
Až 80% složek naší imunity je tvořeno ve střevech.
Není tedy jedno v jakém stavu naše střeva jsou.
a přesně na tomto místě přichází do hry náš nový videokurz
"Síla fermentace"
to nejlepší pro tvou imunitu
- Kompletní a přehledné "Know how"Ve 33 videích se s námi přímo v naší kuchyni naučíš základy a pokročilé techniky správné fermentace.
- 30 gurmánských receptův přehledném eBooku najdeš všechny naše nejoblíbenější recepty. PDF je koncipováno k jednoduchému vytištění.
- Ukážeme ti 3 největší chybyNaše dlouholeté zkušenosti nás naučili, co do fermentačních technik nepatří a co naopak ano.
- 6 kapitol s fermenty, které nám nejvíce pomohliKurz jsme rozdělili na kapitoly - kysané zelí & Co, pickles, nápoje, pečivo a kvašené speciality
- BonusProč někteří lidé fermentované potraviny nesnáší, aneb co byste měli vědět o histaminu.

Vyzvedni si Fermentační kurz ještě dnes
za 1190 kč / 45,70 Euro
běžná cena je 1690 KČ
Ještě něco Ti chceme říci
Kdybychom my sami měli tyto informace již dříve, byli bychom pravděpodobně ušetřeni mnoha útrap, kterými jsme si museli projít - alergie, problémy s váhou a zažíváním, šílená únava, atd.
Takže jestli chceš společně s námi vykročit přímou cestou k silnější imunitě, vstup již nyní do kurzu fermentace a my Ti přesně ukážeme jak na to.
Jsme vděčni za to, že s tebou máme možnost tyto úžasné informace sdílet!

V případě, že bys během 30 dnů zjistil/a, že fermentace není nic pro Tebe, dej nám vědět. Pokud se nám nepodaří najít společně řešení, vrátíme ti peníze zpět. To Ti slibujeme! Celé riziko tedy neseme my.
...a ještě jeden speciální bonus od nás
Nejúspěšnější video Českého detox kongresu 2017 s Dr. Barbarou Miller o zdraví našich střev.

To nám napsali účastníci kurzu
Ahojte Melanie a Stepan, kurz sa mi velmi paci, som spokojna, narobila som pickles aj kyslu kapustu. Susala som kvaskovy chlieb, ale mala som ho velmi kysly. Kvasok som si robila sama, myslim ze tocha praxe a bude to ok. Velmi ocenujem info o histaminovej intolerancii a zacala som so sanaciou criev podla Dr.Miler. Info od nej su pre mna velmi dolezite. Co mi v kurze chyba? Aky cukor pouzivat v napojoch ste doplnili, co je vyborne, pretoze to som sa chcela spytat. Inak zatial nic. Ak ma nieco napadne, napisem. Vsetko dobre a nech sa vam dari.
DOBRÝ VEČER,VÁŠ KURZ JE SUPR,VŠE MÁM ZAPSANÉ A TVOŘÍM A POCHUTNÁVÁM SI NA DOBROTÁCH....VŘELE DĚKUJI PŘEJI KRÁSNÉ A ZDRAVÉ DNY!
Ahoj, moc děkuju a zdravím. Část kurzu jsem shlédla a přineslo mi to pár užitečných tipů. Stejně jako informace z vašich webinářů. Chystám se na odstranění amalgámu v Yurmaxu, dík moc za ten tip! A s probíhajícím detoxem už zaznamenávám po pár týdnech zdravotní změny (v pozitivním smyslu :-).
Stálý přístup do online kurzu a ke všem jeho budoucím aktualizacím
za 1190 kč / 45,70 Euro