"Poznej prastaré tajemství, které udrží tvou imunitu fit a v několika málo dnech výrazně zlepší Tvé trávení a tím Tvůj životní pocit"

A\'t již trpíš alergiemi, chronickou únavou, ekzémy, zácpou, průjmy nebo častými infekcemi, vše se může za pomoci těchto potravin výrazně zlepšit a to během několika málo dnů.

To určitě stojí za zkvalitnění Tvého života.

Ptáte se také proč se potácíme z nemoci do nemoci a

proč nám zotavení trvá tak dlouho?

Existuje několik faktorů, které negativně ovlivňují naší imunitu - obranyschopnost organizmu.

to jsou hlavně:

  1. toxiny z našeho životního prostředí
  2. pulzní elektromagnetické záření - elektrosmog
  3. nevhodná strava

Pokud je náš organizmus permanentně vystaven těmto rušivým vlivům, nemá naše imunita šanci.

Naše obranyschopnost je jednoduše přetížena a nemá již kapacitu pracovat pro nás.

Nyní je zapotřebí jí odlehčit a dát tělu TEN správný impulz.

Rodina síly pro život

Alergie, trávicí potíže, bolesti hlavy a neúprosná únava. To byly dlouhé roky naši každodenní průvodci.

Neměli jsme energii pro realizaci našich snů a co nás trápilo ještě více, neměli jsme sílu na naše děti, které nás potřebují. 

Již dlouho se zabýváme zdravým životním stylem a hlavně přípravou divokých bylin. Ty mají sami o sobě geniální účinek.

Existuje jeden prastarý recept, který všechny tyto techniky ideálně doplní a vše pozdvihne na úplně jinou úroveň.

Uvidíte sami!

Jaký je to tedy recept, který má sílu posunout naše zdraví na jinou úroveň?

Až 80% složek naší imunity je tvořeno ve střevech.

Není tedy jedno v jakém stavu naše střeva jsou.

a přesně na tomto místě přichází do hry náš nový videokurz

 

"Síla fermentace"

to nejlepší pro tvou imunitu

  • Kompletní a přehledné "Know how"
    Ve 33 videích se s námi přímo v naší kuchyni naučíš základy a pokročilé techniky správné fermentace.
  • 30 gurmánských receptů
    v přehledném eBooku najdeš všechny naše nejoblíbenější recepty. PDF je koncipováno k jednoduchému vytištění.
  • Ukážeme ti 3 největší chyby
    Naše dlouholeté zkušenosti nás naučili, co do fermentačních technik nepatří a co naopak ano.
  • 6 kapitol s fermenty, které nám nejvíce pomohli
    Kurz jsme rozdělili na kapitoly - kysané zelí & Co, pickles, nápoje, pečivo a kvašené speciality
  • Bonus
    Proč někteří lidé fermentované potraviny nesnáší, aneb co byste měli vědět o histaminu.

Obrázek je znázorněním online produktu.

Vyzvedni si Fermentační kurz ještě dnes

za  1690 kč / 65,50 Euro

 

Ještě něco Ti chceme říci

Kdybychom my sami měli tyto informace již dříve, byli bychom pravděpodobně ušetřeni mnoha útrap, kterými jsme si museli projít - alergie, problémy s váhou a zažíváním, šílená únava, atd.

Takže jestli chceš společně s námi vykročit přímou cestou k silnější imunitě, vstup již nyní do kurzu fermentace a my Ti přesně ukážeme jak na to. 

Jsme vděčni za to, že s tebou máme možnost tyto úžasné informace sdílet!

 

V případě, že bys během 30 dnů zjistil/a, že fermentace není nic pro Tebe, dej nám vědět. Pokud se nám nepodaří najít společně řešení, vrátíme ti peníze zpět. To Ti slibujeme! Celé riziko tedy neseme my.

...a ještě jeden speciální bonus od nás

Nejúspěšnější video Českého detox kongresu 2017 s Dr. Barbarou Miller o zdraví našich střev.

V hodnotě

490 Kč


Stálý přístup do online kurzu a ke všem jeho budoucím aktualizacím

za  1690 kč / 65,50 Euro

Ohlasy účastníků kurzu

Zdravím Štěpáne a Melani, kombuchu jsem začala dělat před 20 lety. Pily jsme to doma ve velkém.Tehdy to dělalo pár lidí. Před 5 lety jsem to postupně přestala dělat. Znovu se k tomu musím vrátit. . Udělala jsem si tu vietnamskou fermentovanou dýni, to je tak něco vynikajícího. Doporučuji všem.
Eva
Pořád jsem říkala, že chci poznat někoho, kdo to dělá,aby mně řekl, kde dělám chyby. No a našla jsem vás, a odpovídáte mně na spoustu otázek za všech oblastí života. Takže opět DÍKY a mějte se krásně.
Hana
Ahoj Štefane a Melanie, díky za tento kurz.Mám za sebou první pokus s fermentací a výborné.Udělala jsem si zelí s červenou řepou a přidala jsem k tomu ještě kousky křenu.Paráda,krásně mi to zabublalo a ted‘ už mám sklinky uložené.Už přemýšlím o něčem dalším. Přeji krásný večer.
Bohumila
Diky Vašemu kurzu uz mam doma tibiky, kombuchu a ješte jsem dělala zázvorový kvas. Už mám první várku zázvorového piva a je výborné! Kombucha a tibi zatim pracují, aby se namnožily. A ješte jsem pekla kváskový chleba dle Vašeho receptu. Kváskový chléb už peču přes 2 roky, ale tohle je příjemná obměna a hlavně překvapení, že těsto nemusí odpočívat v teple přes noc. Krásně vyběhne po tak krátké době v troubě. Kůrka křupavá a vnitřek měkoucký a propečený.
Petra

Stálý přístup do online kurzu a ke všem jeho budoucím aktualizacím

za  1690 kč / 65,50 Euro